Registracija

Sve što je potrebno da znate, a odnosi se na OnLine testove

Kako da pristupim strani "OnLine Testovi"?

Da bi pristupili strani "OnLine Testovi" morate biti regitrovani. Samo registrovani korisnici imaju pristup navedenoj strani.

Kako da se registrujem?

Iz menija, izaberite "Regitracija", unesite potrebne podatke i zatim kliknite na dugme registracija. Sva polja označena zvedicom (*) su obavezna polja i moraju biti popunjena. Vodite računa o mail i velikim slovima, simbolima, kao i jeziku tastature. Prilikom odabira lozinke (passworda) izbegavajte latinične i ćirilične simbole (š,č,ć,đ,ž,љ,њ) kako kasnije ne bi bilo problema prilikom prijavljivanja na sajt.

Kada ste izvršili registraciju, na e-mail adresu koju ste naveli prilikom upisivanja vaših podataka, dobićete e-mail sa linkom, gde, kada kliknete na link vršite potvrdu da je sve u redu sa vašim nalogom.

Završnu autorifikaciju, izvršiće administrator sajta.

Zaboravio sam korisničko ime?

Ako ste zaboravili korisničko ime, najednostavan način možete dobiti podatke, na e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije. Sve što je potrebno, da iz menija Registarcija, izaberte "Zaboravili ste korisničko ime" i zatim u polje unesete e-mail adresu. Bitno je napomenuti da se e-mail adresa mora podudarati, odnosno, biti ista ona koja je navedena prilikom registracije.

Zaboravio sam lozinku-password?

Iz menija Registrscijs, izaberite, "Zsboravili ste lozinku" i unestite podatke o vašoj e-mail adresi, koju ste naveli prilikom registracije. Na vaš e-mail će biti poslata poruka sa verifikacionim kodom, preko koga možete resetovati lozinku, odnosno, uneti nove parametre za lozinku-password.

Kako da pristupim OnLine Testu?

Da bi ste pristupili ovoj strani, morate biti registrovni na sajt i prijavljeni. Kada ste prijavljeni na sajt, iz menija OnLine Testovi izaberite podmeni Aktuelni testovi. Izaberite željeni test i počnite sa rečavanjem.

Kako da pokrenem OnLine Testu?

Kada ste izabrali željeni OnLine Test, na dugme pokreni test, pojavećie se prvo pitanje sa ponuđenim odgovrima. Samim tim ste počeli sa OnLine tesiranje.

Koliko puta mogu da rešavam jedan OnLine Testu?

Kada ste jednom uradili test, ne možete ponovo rešavati isti test. Kada izabarete isti test, dobićete poruku da ste već rešavali taj test.

Uardio sam OnLine Test?

Kada ste završili sa rešavanjem OnLine Tetsta, dobićete poruku da ste položili ili niste položili OnLine Test. Ukoliko ste položi test, na e-mail adresu dobićete potvrdu sa sertifikatom u digitalnom (pdf) obliku.

Za sva dodatna pitanja možete se obartiti na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.